+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Familielejlighed "Kvisten"


Familielejlighed til 6-8 personer

Familielejligheden "Kvisten" er en skøn, stor ferielejlighed til dig, der gerne vil have hele familien med og ønsker fuld komfort i form af eget bad, køkken, toilet og stue. Med et væld af faciliteter lige uden for døren er den et fantastisk udgangspunkt for outdoor-aktiviteter, familiehygge, sjov og afslapning - året rundt.

Lejligheden ligger på første sal (NB! Der er trapper) og har stort køkken-alrum med spiseplads til 8 personer, fuldt køkken med opvasker, køleskab/fryser, komfur, kaffemaskiner mm., en hyggelig stue med TV og Chromecast og sofa med mulighed for to ekstra opredninger.

Der er et soveværelse med dobbeltseng og køjeseng samt et soveværelse med to enkeltsenge. Der ud over er der badeværelse/wc med bruser og vaskemaskine. Sengene i begge soveværelser står redt og klar, når I ankommer! Håndklæder ligger klar på sengene. Nemmere bliver det ikke. 

 

BOOK NU


Nyd alle pladsen faciliteter, når I bor hos os

Lige uden for lejligheden finder I en hyggelig gårdsplads med borde og bænke samt griller til fri afbenyttelse. Der er selvfølgelig gratis parkering ved lejligheden.

Gæster i lejligheden har mulighed for at benytte campingpladsens faciliteter fx legepladser, bordtennis, boldbaner, søbad og marina samt mulighed for at leje kanoer, SUPs, cykler mm. i campingpladsens kiosk. Gratis adgang til campingpladsens pool er også inkluderet, når den er åben fra midten af maj til slutningen af august.

Booking og ankomst

Lejligheden bookes nemt og bekvemt året rundt på AirBnB eller ved at kontakte os på mail eller telefon.

I sommerhalvåret, når campingpladsen er åben modtager vi jer i campingpladsens reception, hvor I får udleveret nøgler og modtager instruktioner. I vinterhalvåret er der selv check-in vha. nøgleboks. Nemmere bliver det ikke. 

 

Inventarliste