+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Campingplads i storslåede naturomgivelser


Campingplads midt i naturen, men tæt på Silkeborg og Aarhus

Birkhede Camping ligger i storslåede naturomgivelser ved bredden af Knudsø, lige uden for den hyggelige stationsby, Ry.

Med under en halv time til byer som Aarhus, Silkeborg og Skanderborg er du ude i naturen med alle muligheder for spændende outdoor-oplevelser, men alligevel tæt på de allerstørste attraktioner, shoppingmuligheder og oplevelser i Jylland.

Fra Ry bringer toget jer let til alle større byer på ingen tid.


Aktiv campingferie for hele familien

Vi er det ideelle valg for alle par og familier, der ønsker en ferie med mulighed for både afslapning og aktivitet. Med vores moderne faciliteter og mange aktiviteter både til lands og til vands er der rig mulighed for, at både børn og voksne vil nyde opholdet. 

Hos os kan I både få lange gåture i de omkringliggende skove, sejlture i kano og robåd op langs Gudenåen, sjove vandaktiviteter på søen og meget, meget mere.


Masser af muligheder på campingpladsen

Vi er en moderne campingplads med fokus på hyggeligt samvær med familien og tilbyder masser af aktiviteter på og omkring pladsen. Vi tilbyder blandt andet: 

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også alt i moderne campingfaciliteter, herunder bade, toiletter, køkken, vaskeri, samt kiosk med salg af bl.a. morgenbrød, take-away pizza og snacks .

Vælg mellem indlogering i vores campingvogne, værelser eller campinghytter, eller medbring selv telt eller vogn.   


Natur- og kulturoplevelser i Søhøjlandet

Birkhede Camping ligger ved Ry tæt på Aarhus og Silkeborg. Der er ikke langt til noget, og mulighederne er mange, uanset om man er til natur, kultur, større forlystelser eller det hele.

Et væld af oplevelser venter lige uden for vores dør: Himmelbjerget, Legoland, ARoS, MOMU, og mange flere


Service og godt værtsskab ud over det sædvanlige

På Birkhede Camping sætter vi en ære i det gode værtsskab og høj service. Vi tilbyder en lang række ydelser og services, der gør dit ophold hos os behageligt og ligetil. Så kan du fokusere på samværet med dem, du holder af og nyde din ferie.

Se de mange ekstra services her.