+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

FAQHvornår må vi ankomme? Hvad gør jeg af mit affald? Hvor kan vi købe ind?

Her finder du svar på stort og småt - i alfabetisk orden

Containergården findes bag servicebygningen nærmest receptionen. NB! Fra 2023 skal alt affald sorteres i 10 fraktioner. Vi får sat nye affaldsbeholdere op i løbet af vinteren/foråret. Mere info vil følge. Batterier afleveres i butikken eller receptionen.

Med egen vogn, autocamper eller telt skal man forlade campingpladsen inden kl. 12.00. Dette af hensyn til trafikken ind og ud af pladsen. For alle udlejningsenheder: Se den tilsendte bekræftelse.

Med egen vogn, autocamper eller telt: Efter kl. 13.00 af hensyn til trafikken ind og ud af pladsen. Seneste Check in er 20.00. For alle udlejningsenheder: Se den tilsendte bekræftelse.

Autocampere er hjertelig velkommen og kan lige som alle andre gæster frit vælge den plads, de ønsker sig. Der er autocamperfaciliteter bag servicebygningen nærmest receptionen. Her kan tanke tømmes og nyt vand påfyldes.

Ved reservation af plads til campingvogn, telt eller autocamper forudbetales typisk halvdelen af opholdet. Resten betales ved afrejse. Ved online booking betales det fulde typisk forud. Se altid den tilsendte bekræftelse for info om betaling. For alle udlejningsenheder: Se den tilsendte bekræftelse og vores handelsbetingelser, som kan findes på vores bookingportal.

Bookes der online på vores booking portal sparer man et bookinggebyr på 100 kr. som opkræves ved reservationer foretaget via mail og telefon. 

Al kørsel skal foregå i skridttempo. Der må max. holde 1 bil pr. enhed. Bil nr. 2 og trailere henvises til parkeringspladserne. Parker venligst ikke på andre pladser. 

Pladsen er lukket af med bomme om natten. Bommene lukkes hver dag mellem 22.00 og 7.00. 

Der skal altid være 3 meter mellem din enhed og naboens, hvad enten det drejer sig om campingvogne, telte eller autocampere. Pladsen kan bruges til fx parkering af bilen. Der findes brandslukningsudstyr flere steder på pladsen. Ved brand ring 112, og giv besked i receptionen.

Alle skal fremvise gyldig legitimation med navn og adresse ved ankomst, men campingpas er ikke nødvendigt ved check-in, da det officielle campingpas for længst er afskaffet.

Der er el-tilslutning og kabel-tv med de mest gængse danske, skandinaviske og tyske kanaler på alle pladser. På pladserne ved søen er der dog kun el-tilslutning. Brug CEE stik ved tilslutning til el. Der er 10 Amp til rådighed til hver enhed. Kabel-tv er gratis at benytte. Medbring selv antennekabel. 

Vi er uddannet i førstehjælp og har hjertestarter lige uden for kiosken. Du skal blot henvende dig i receptionen, så hjælper vi og tilkalder assistance.

Det er tilladt at grille på pladsen, dog må grillen ikke placeres direkte på græsset eller direkte på træterrassen ved hytterne. Der er fællesgriller til fri afbenyttelse ved servicebygningerne og i gården ved motellet.

Alle gæster skal henvende sig i receptionen, inden de går ind på pladsen. Gæster parkerer på p-pladserne uden for pladsen for at undgå unødig trafik. Gæster skal forlade pladsen senest kl. 22.00

Hunde er meget velkommen. Hunde skal altid være i snor og må ikke luftes på pladsen. Hundeposer findes ved receptionen til fri afbenyttelse. Pladsen har også hundelegeplads, hvor hunden kan løbe uden snor. 

For større dagligvareindkøb henviser vi til supermarkederne i Ry. Her finder du både Kvickly, Netto og SuperBrugsen. På helligdage er DagligBrugsen i Gl. Rye åben.

Der er gratis trådløst wifi på pladsen. Adgangskode fås i receptionen. Wifi i opholdsstuen kræver ikke adgangskode.

I vores lille kiosk kan du bestille morgenbrød og købe is, slik, forskellige drikkevarer, snacks og pizza, samt et lille udvalg af souvenirs og legetøj. For større indkøb henviser vi til supermarkederne i Ry.

Vi kan kontaktes på telefon +45 86 89 13 55 og mail info@birkhede.dk

Lige uden for campingpladsen venter et væld af muligheder for løb, vandreture og MTB. Find ruteforslag lige her.

Magnetkort til brusebad, tøjvask og madlavning udleveres ved ankomst. Se priserne på bad mm. her. Tjek saldoen på kortet enten ved henvendelse i receptionen eller i infomaterne, der hænger i indgangen til alle toilet- og badeafdelinger. 

Udenfor åbningstiden kan vi i nødstilfælde kontaktes på telefon +45 86 89 13 55.

Der afgår tog til Aarhus, Silkeborg og Herning ca. to gange i timen fra stationen i Ry. Se køreplaner ved Arriva

Poolen er åben hver dag 8.00-20.00 fra ultimo maj til ultimo august afhængig af vejret. Vandrutsjebanen starter kl. 9.30. Mellem 8.00 og 9.00 er der morgensvømning. Al badning sker på eget ansvar. Forældre hæfter for deres børn. 

Receptionen er åben hver dag kl. 8.00 - 20.00 i højsæsonen. Se i øvrigt åbningstiderne i døren. OBS. Middagslukket alle dage 12.00-13.00. I lavsæsonen kan åbningstiderne variere, men vi er altid i nærheden og kan altid kontaktes på +45 86 89 13 55.

Der skal være ro på pladsen mellem 23.00-7.00.

Servicebygninger med køkken, bad, wc, puslerum, kemitoiletter mm. findes i hver ende af pladsen. Hjælp os venligst med at holde faciliteterne pæne og rene, ved altid at efterlade dem i samme pæne stand, som de blev fundet i. Bygningerne tjekkes og rengøres flere gange om dagen. Men skulle der i mellemtiden opstå problemer, hører vi meget gerne om det, så vi straks kan udbedre. På forhånd tak.

Der er strøm på alle pladser, dog ikke på fire af teltpladserne ved søen. Man skal bruge CEE-stik og har 10 amp til rådighed.

Uden for højsæsonen er det muligt at lade vognen stå gratis på pladsen mellem weekender, hvis man har minimum 2 overnatninger i weekenden. Dog kun i en kortere periode. Hør nærmere i receptionen.

Der er fælles opholds- og TV-stue ved receptionen. Der er antennestik ved alle pladser med kabel-tv til fri benyttelse. Medbring selv antennekabel. 

Vaskeri forefindes i servicebygningen nærmest receptionen. Brug magnetkortet til maskinerne.

Bag servicebygningen tættest på receptionen er der mulighed for cykelvask. Vi henstiller til at minimere brugen af rengøringsmidler og vand. Det er gratis at benytte vaskepladsen og nøglen udleveres i receptionen.