+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Sæsonplads med fordeleBliv fastligger på Birkhede Camping

Kan du ikke få nok af campinglivet? Så er en sæsonplads lige noget for dig. Som fastligger får du en hel eller en del af en sæson til en favorabel pris. Dermed undgår du arbejdet med at sætte op og pille ned, hver gang du skal campere.

Vognen stiller du op ved ankomst og lader den herefter stå med alt dit udstyr klar. Vi har mange fastliggere, der vender tilbage hver weekend og i helligdage og ferier.

Ønsker du alligevel at besøge en anden campingplads i ny og næ, kan du frit køre med vognen. Pladsen står klar til dig, når du vender tilbage. 

Masser af børnefamilier - men også for dig, der søger ro og fred

Birkhede Camping har vi mange børnefamilier med både små og store børn. Det er skønt, for det giver liv - specielt omkring legepladsen og boldbanerne. Men vi har også rolige områder til parret eller gruppen, der ønsker at være sig selv og søger roen. 

For hele familien - og de firbenede

Prisen for en sæsonplads dækker familier med hjemmeboende børn op til 18 år. Er der flere, der benytter pladsen, kan der tilkøbes overnatning efter gældende overnatningspriser. Hunde er selvfølgelig også velkommen.


Tag gæster med

Ønsker du besøg af gæster, kan det sagtens lade sig gøre. Gæster betaler blot en dagsbillet og kan så benytte alle pladsen faciliteter hele dagen lang ind til 22.00.

Masser af aktiviteter

Sæsonen igennem er der masser af aktiviteter og løbende et ugeprogram med spændende muligheder og tilbud. Vi fokuserer på udendørsoplevelser og tilbyder bl.a. morgensvømning, løbeture, turnering, yoga og meget mere.

For livsnyderne afholder vi også fra tid til anden øl- og vinsmagninger, sommerfest og vandreture. Hold jer orienteret på vores Facebook-side og få programmet udleveret i receptionen. Se de mange aktiviteter her

Endnu flere oplevelser

Lige uden for Birkhede Camping venter et væld af oplevelser. I kommer med garanti ikke til at kede jer. Vi ligger ideelt placeret midt i Søhøjlandet tæt på Skanderborg, Silkeborg, Aarhus og Horsens og dermed tæt på de allerbedste attraktioner Danmark har at byde på. Se nogle af dem her.

En plads hvor alle er hjemme

Det er vigtigt for os, at pladsen er indbydende for faste samt kortvarige gæster, og at alle føler sig velkommen. Vores faste gæster er spredt ud over pladsen. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige plads til jer.

Som fastligger tager man også selv del i let vedligeholdelse af sin plads - fx med græsslåning omkring vognen, oprydning og fjernelse af eget affald, så der altid er pænt og ryddeligt.

Kontakt os nu

Kontakt os, og hør mere om de mange muligheder. Ring på 86 89 13 55 eller send os en mail på info@birkhede.dk

Birkhede Camping ved Knudsø


Omgivet af bakker og skov


Marinaen med plads til 60 både


Stort udendørs 25 meters svømmebad med rutsjebane


Toilet- og badefaciliteter i top stand


3 legepladser til børnene og hoppepuder

Med forbehold for fejl og ændringer. 

PAKKE SÆSON PRIS
Forår inkl. første uge af skoleferien 22/3 - 7/7 2024 DKK 7.100,-
Forår + Sommer.  22/3 - 4/8 2024 DKK 14.600,-
Sommer + efterår 8/7 - 15/9 2024 DKK 10.850,-
Efterår inkl. sidste uge af skoleferien 5/8 - 15/9 2024 DKK 2.900,-
Forår + efterår  22/3 - 7/7 samt 5/8 - 15/9 2024 DKK 8.400,-
Helsæsonplads  22/3 - 15/9 2024 DKK 15.250,-

Strøm afregnes efter forbrug