+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Priser fra DKK 600,-

CampingvogneNyd en skøn ferie i en af vores nye campingvogne. Her er rigeligt plads til to voksne og to børn (max 11 år). 

Alle campingvogne kommer med alt udstyr, og alt er stillet op og klar til jer, så snart I ankommer. Lettere bliver det ikke

Adria 472 - 1

Fra DKK 660,-

Adria 472 - så populær, at vi har tre!
Adria 472 er vores nyeste familievogn…

4

Ja

Nej

4

Adria 472 - 2

Fra DKK 660,-

Adria 472 - så populær, at vi har tre!
Adria 472 er vores nyeste familievogn…

4

Ja

Nej

4

Adria 472 - 3

Fra DKK 660,-

Adria 472 - så populær, at vi har tre!
Adria 472 er vores nyeste familievogn…

4

Ja

Nej

4

Leje af campingvogne ved Silkeborg og Ry

Hos Birkhede Camping har du mulighed for at opleve alle fordelene ved at tage på campingferie. Og vi gør det ekstra nemt for dig ved at stille campingvogne til rådighed, som du kan leje. På den måde kan du nyde naturen omkring Silkeborg og Ry, samtidig med at du kan slappe af i det allerede opsatte fortelt på campingpladsen.

Når du og din familie lejer en campingvogn hos os, sørger vi nemlig for at gøre alt klar til jer. Det eneste, I skal gøre, er at medbringe håndklæder og sengelinned. Vi har campingvogne og faciliteter på pladsen, der gør det velegnet for både store og små familier, så I kan bruge vores vogne som base på ferien.

Fordele ved at campere i campingvogn

Der er mange fordele ved at campere i vores campingvogne. Først og fremmest bliver oplevelsen nemmere for jer, når I ikke selv skal sætte campingvognen på plads. Derudover sørger vi for alt udstyret, så I ikke skal bekymre jer om glemte sager til ferien.

Vognene er udstyret med følgende:

  • Fortelte med fast gulv
  • Borde og Stole
  • Køleskab
  • Dyner og puder til alle
  • Alle Køkken- og Rengøringsartikler
  • Mulighed for kabel-TV 

 I kan desuden tilkøbe linnedservice og slutrengøring. Afhængigt af sæsonen og valg af campingvogn koster det mellem 600 og 985 kr. pr. døgn.

 

Få den fulde campingoplevelsen på Birkhede Camping

Når du vælger at campere på Birkhede Camping får du muligheden for en fuldendt ferie med din familie. Vores faciliteter gør det muligt for jer at forme jeres ferie, så den passer præcis til jer. Vi tilbyder blandt andet gratis gruppeaktiviteter som løbe-, vandre- og cykelture.

Derudover udlejer vi Stand Up Paddle Boards, kanoer og meget mere til sjov på vandet for hele familien. Campingvognene er desuden placeret i et skønt naturområde for foden af smukke lyngbakker, omgivet af både skov og vand. I kan bruge dagene til at udforske området og slappe af om aftenen i jeres campingvogn. Vi sætter rammerne, for at I få den perfekte campingferie.