+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Priser fra DKK 660,-

CampingvogneNyd en skøn ferie i en af vores nye campingvogne. Her er rigeligt plads til to voksne og to børn (max 11 år). 

Alle campingvogne kommer med alt udstyr, og alt er stillet op og klar til jer, så snart I ankommer. Lettere bliver det ikke

Adria 472 - 1

Fra DKK 660,-

Adria 472 - så populær, at vi har to!
Adria 472 er vores nye, populære famil…

4

Ja

Nej

4

Adria 472 - 2

Fra DKK 660,-

Adria 472 - så populær, at vi har to!
Adria 472 er vores nye, populære famil…

4

Ja

Nej

4

Weinsberg CaraCito

Fra DKK 660,-

Weinsberg - vores nye e-campingvogn!
Weinsberg Caracito er vores nyeste og t…

4

Ja

Nej

4

Leje af campingvogne ved Silkeborg og Ry

På Birkhede Camping har du mulighed for at opleve alle fordelene ved at tage på campingferie. Og vi gør det ekstra nemt for dig ved at stille campingvogne til rådighed, som du kan leje. På den måde kan du nyde naturen omkring Silkeborg og Ry, så snart du ankommer, for du kan glemme alt besværet med at sætte telt op.

Når du og din familie lejer en campingvogn hos os, sørger vi nemlig for at gøre alt klar til jer. Det eneste, I skal gøre, er at medbringe håndklæder og sengelinned, med mindre I vil benytte jer af vores linned- og håndklædeservice. 

 

 

Få den fulde campingoplevelsen på Birkhede Camping

Når du vælger at campere på Birkhede Camping får du muligheden for en fuldendt ferie med din familie. Vores faciliteter gør det muligt for jer at forme jeres ferie, så den passer præcis til jer uanset, om I foretrækker afslapning og hygge eller aktive outdoor-oplevelser. Vi tilbyder blandt andet gratis gruppeaktiviteter som løbe-, vandre- og cykelture.

Derudover udlejer vi Stand Up Paddle Boards, kanoer og meget mere til sjov på vandet for hele familien. Campingvognene er desuden placeret i et skønt naturområde for foden af smukke lyngbakker, omgivet af både skov og vand. I kan bruge dagene til at udforske området og slappe af om aftenen i jeres campingvogn. Vi sætter rammerne, for at I få den perfekte campingferie.