+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Fra DKK 530,-

Oplev ægte campingstemning i vores campinghytterDen ideelle løsning for børnefamilien og venneparret, der ønsker ægte campingstemning og hyggeligt samvær i skønne omgivelser

Vi tilbyder tre forskellige hyttetyper alt efter ønsker og behov

Komforthytte

Fra DKK 825,-

Eget wc og ekstra garderobeplads
Vores komforthytter er indrettet til 6 pers…

6

Ja

Ja

6

Standardhytte

Fra DKK 735,-

Den store hytte til 6 personer
Vores standardhytter er det ideelle valg til …

6

Nej

Ja

6

Birkhede-hytte

Fra DKK 530,-

Mere hyggeligt fås det ikke
Birkhede-hytterne er til dig, der lægger vægt på…

4

Nej

Ja

4

Oplev ægte campingstemning fra vores campinghytter

Hvis du er til skønne campingoplevelser, men ikke har egen campingvogn eller telt, kan vores 4- og 6-personers campinghytter være et godt alternativ. En campinghytte kan være den ideelle løsning til en campingferie for børnefamilien eller venneparret, der ønsker en ægte campingstemning med hyggeligt samvær i skønne omgivelser.


Afslapning uden bekymringer

Med indlogering i én af vores hytter får du den samme unikke campingoplevelse, men uden at skulle tænke på selv at medbringe campingudstyr. Alle vores hytter er indrettet med alt, hvad du behøver til din ferie, herunder både køkkenudstyr, dyner og puder, samt TV og andre el-artikler. Fra du kommer, til du tager hjem igen, er alt du skal tænke på blot at nyde din ferie, med dem du holder af.

Ved at booke en campinghytte får du den ægte campingoplevelse, hvor du frit kan benytte pladsens mange faciliteter om dagen, samt trække dig tilbage og slappe fuldstændigt af om aftenen.                               

Forskellige typer hytter til alle behov

Birkhede Camping tilbyder både 4- og 6-personers campinghytter til alle typer familier. For alle vores hytter gælder det, at de er pænt og hyggeligt indrettet, således at de giver dig mulighed for tæt nærvær med din familie, samt en afslappet ferie.

Til hver hytte medfølger desuden en dejlig, overdækket terrasse med tilhørende havemøbler og selvfølgelig også en naturskøn udsigt, som du kan nyde fra morgen til aften.

Hytterne er uden bad og toilet, som du dog kan benytte på campingpladsen. For nogle af 6-mandshytterne gælder det dog, at de for nyligt har fået tilbygget ny toiletafdeling.