+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Sejltur med M/S Dagmar


Tag med på en hyggelig havnetur på turistbåden M/S Dagmar, der besejler Skanderborg Sø hver sommer fra maj til september. Dagmar er nyrenoveret og har plads til 73 gæster pr. afgang.

Alle ture på M/S Dagmar består af natur- og kulturhistoriske oplevelser, og der lægges til flere steder i Skanderborg. Passagerer på Dagmar har lov til at stoppe op på enkelte stops undervejs, for derefter at tage den næste rundtur på samme billet. Turen er skræddersyet og en fantastisk mulighed for at gå på opdagelse. Det er en ca. 80 minutters sejltur præget af smukke omgivelser.

En sejltur med M/S Dagmar er en fantastisk oplevelse når du besøger Birkhede Camping og egner sig rigtig godt som en familietur. FjordTours har udvidet fartplanen, så I på udvalgte dage kan komme ud og sejle kl. 17.00 (aftenture). Se fartplanen Her. 

Der bliver opfordret til at bestille billet online for at være sikker på, at der er plads til alle ombord. Du er velkommen til at kontakte FjordTours på telefon (+4535113539) eller e-mail (info@fjordtours.dk) for yderligere spørgsmål. Turistbåden Dagmar har desuden ældre- og handicapvenlige adgangsforhold.

Se billeder: