+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Djurs Sommerland


I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. 

Bondegårdsland – nu med Grisebasser
I det store Bondegårdsland, med hele 11 forrygende forlystelser, er der sus og sjov for hele familien. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene eller jagt høns i rutschebanen. Prøv også årets nyhed, Grisebasserne: En hyggelig hoppetur, hvor selv de mindste kan være med.

Tigeren – ”Thrill Ride of the Year” i Europa
Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner
I DrageKongen får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

TIP! Køb dine billetter i receptionen på Birkhede Camping, og spring køen over. 

Se mere på https://djurssommerland.dk/

>>> Flere oplevelser