+45 86 89 13 55
Ring til os

Djurs Sommerland


I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019”.

Bondegårdsland – nu med Grisebasser
I det store Bondegårdsland, med hele 11 forrygende forlystelser, er der sus og sjov for hele familien. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene eller jagt høns i rutschebanen. Prøv også årets nyhed, Grisebasserne: En hyggelig hoppetur, hvor selv de mindste kan være med.

Tigeren – ”Thrill Ride of the Year” i Europa
Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner
I DrageKongen får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde. Der er mere adrenalin-sus i verdensklasse, når I bliver skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen, og drøner nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Sæson 2020: 2. maj – 18. oktober

TIP! Køb dine billetter i receptionen på Birkhede Camping, og spring køen over. 

Se mere på https://djurssommerland.dk/

>>> Flere oplevelser