+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Djurs Sommerland


Er I til fart, leg og sjov? Så glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev en forlystelsespark i verdensklasse, og gå på opdagelse i Danmarks vildeste Dinosaurland – med 25 seje dinosaurer og hele 6 supersjove forlystelser for hele familien.

Kæmpe nyhed! El Grito Drop Tower - 60 meter højt - 100 km/t
Nyeste skud på stammen er El Grito Drop Tower. Årets kæmpenyhed i Mexicoland er Djurs Sommerlands højeste til dato og ikke for sarte sjæle. Oplev den vildeste udsigt, når I stiger 60 meter til vejrs, og nyd et øjebliks nervepirrende stilhed, før I suser mod jorden med 100 km/t.

Dinosaurland er endnu større: 3 kæmpe nyheder
Nye, vildt sjove eventyr venter i det store Dinosaurland. Sus frem og tilbage på ryggen af et kæmpe dinosaurskelet med 70 km/t i SpinOsaurus – Danmarks eneste Disk’o Coaster. Eller spring på de sejeste motorcykler med sidevogn, og flyv gennem hårnålesving i Motorbike Derby. Skal knoglerne have en rundtosset rystetur, så hop i Fossilvaskeren, og bliv snurret godt igennem. Og vil I helt tæt på de 25 vilde dinosaurer, så tag en tur i familierutschebanen, T-Rex Familiy Coaster, eller på jeep safari i Dino Xpedition. Glæd jer også til Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler gemmer sig lige under overfladen.

De sjoveste rutschebaner for hele familien
I Djurs Sommerland kan I opleve 9 af Danmarks allersjoveste rutschebaner. Hop ombord i Piraten, der med sin højde på 32 meter og tophastighed på 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner. Mærk suset, når DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – dykker fra 30 meters højde med 85 km/t. Eller spring på Juvelens ATV’er, og bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane! Prøv også familierutschebanerne, Thors Hammer, Den Vilde Hønsejagt og Jungle Rally, hvor selv de yngste vovehalse kan være med.

Mere end 60 forlystelser, kæmpe Vandland og plads til hygge
Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 9 temalande og over 60 forlystelser, så tag en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser, eller snup en bid på et af de mange hyggelige spisesteder. I kan få alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater. Glem ikke et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Sjov i verdensklasse
Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i både 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023. Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. 

TIP! Køb dine billetter i receptionen på Birkhede Camping, og spring køen over. 

Se mere på https://djurssommerland.dk/

>>> Flere oplevelser