+45 86 89 13 55
Ring til os

Faciliteter på Birkhede CampingModerne, pæne og velholdte faciliteter


Køkkenfaciliteter og fælles grillområder

Vores veludstyrede og velholdte køkkener samt fællesgriller og hyggelige spiseområder finder du i hver ende af campingpladsen. Se kort over pladsen her 

Det er selvfølgelig også tilladt at grille på pladsen, dog må grillen ikke stå direkte på græsset. I køkkenerne der er mulighed for at tilberede middag både i ovn og på keramisk komfur. Der er også mulighed for opvask i begge bygninger eller i den lynhurtige industriopvaskemaskine i køkkenet tættest på hovedbygningen.

Toiletter og badefaciliteter

Bad, toiletter og puslefaciliteter findes i servicebygningerne i hver ende af pladsen. I begge bygninger er der også toilet- og badefaciliteter til de små. Begge bygninger er indrettet med moderne familiebaderum. Kemitoiletter findes ligeledes i/ved servicebygningerne. 

Vi tjekker, rengør og servicerer bygningerne flere gange om dagen. Skulle der opstå fejl og mangler, vil vi meget gerne høre om det i receptionen, så udbedrer og afhjælper vi med det samme.

Vaskeri

Har du brug for at få vasket tøj, er det intet problem. Der er vaskeri i servicebygningen tættest på receptionen. Her findes vaskemaskiner, tørretumblere og strygefaciliteter. Strygejern kan lånes i receptionen.

Faciliteter til autocampere samt bil- og cykelvask

Bag servicebygningen er der mulighed for bil- og cykelvask. Vi henstiller af hensyn til miljøet til at minimere brugen af rengøringsmidler og vand. Det er gratis at benytte vaskepladsen og nøglen udleveres i receptionen.
I forbindelse med vaskepladsen findes også autocamperfaciliteter. Her kan autocamperne komme af med deres spildevand, tømme tanke og tanke vand.>>> Send os en bookingforespørgsel