+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Faciliteter på Birkhede CampingModerne, pæne og velholdte faciliteter


Køkkenfaciliteter og fælles grillområder

Vores veludstyrede og velholdte køkkener samt fællesgriller og hyggelige spiseområder finder du i hver ende af campingpladsen. Se kort over pladsen her. I køkkenerne er der både ovne, kogeplader/komfurer og mikrobølgeovne. Brugen af udstyret er gratis. Vi beder blot om, at alt efterlades i rengjort stand.  

Det er selvfølgelig også tilladt at grille på pladsen, dog må grillen ikke stå direkte på græsset. I køkkenerne der er mulighed for at tilberede middag både i ovn og på keramisk komfur. Der er også mulighed for opvask i begge bygninger eller i den lynhurtige industriopvaskemaskine i køkkenet tættest på hovedbygningen.

Toiletter og badefaciliteter

Bad, toiletter og puslefaciliteter findes i servicebygningerne i hver ende af pladsen. I begge bygninger er der også toilet- og badefaciliteter til de små. Begge bygninger er indrettet med moderne familiebaderum. Kemitoiletter findes ligeledes i/ved servicebygningerne. 

Vi tjekker, rengør og servicerer bygningerne flere gange om dagen. Skulle der opstå fejl og mangler, vil vi meget gerne høre om det i receptionen, så udbedrer og afhjælper vi med det samme.

Vaskeri

Har du brug for at få vasket tøj, er det intet problem. Der er vaskeri i servicebygningen tættest på receptionen. Her findes vaskemaskiner, tørretumblere og strygefaciliteter. Strygejern kan lånes i receptionen.

Faciliteter til autocampere samt bil- og cykelvask

Bag servicebygningen er der mulighed for bil- og cykelvask. Vi henstiller af hensyn til miljøet til at minimere brugen af rengøringsmidler og vand. Det er gratis at benytte vaskepladsen og nøglen udleveres i receptionen.

I forbindelse med vaskepladsen findes også autocamperfaciliteter. Her kan autocamperne komme af med deres spildevand, tømme tanke og tanke vand.