+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Services på Birkhede CampingCampingferie skal være behageligt og afslappende, og på Birkhede Camping sætter vi en ære i godt værtsskab. 

Derfor står vi altid klar til at hjælpe, og derfor tilbyder vi en lang række services, der gør dit ophold endnu lettere. 

Har du ønsker til dit ophold, hører vi gerne nærmere. Kontakt os i receptionen, på mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig. 


 

Wifi

Skal du tjekke din mail eller Facebook, er der gratis wifi på pladsen og i opholds-stuen. 


Mobilopladning

Mangler mobilen, powerbanken eller iPad'en strøm, lader vi den gratis op for dig i receptionen. 


Linnedservice

Vi tilbyder linnedservice. Bestil en pakke med håndklæde og sengelinned, når du booker.


Slutrengøring

Vi tilbyder slutrengøring af alle vores udlejningsenheder.


Transport

Skal du til Aarhus eller Silkeborg, hjælper vi gerne med at booke togbilletter eller at ringe efter en taxa. 


Billetter

Skal du på tur med familien? Vi hjælper gerne med at booke billetter til udvalgte seværdigheder.  


Nem betaling

Vi tilbyder hurtig og nem betaling i receptionen og butikken med alle typer kort og kontanter.


Leje af ekstra udstyr

Weekendsenge, ekstra sengeheste, høje stole, stole til brug ved bad mm. Vi kan hjælpe med det hele. Bare forhør jer receptionen. 


Bespisning af grupper

For større gruppe på 20+ personer, hjælper vi gerne med bespisning. Skriv til os på info@birkhede.dk og forhør jer om mulighederne. 


Lejrskoler og træf

Vi tilbyder ideelle forhold for skoler og institutioner, der skal på lejrskole. Vi kan tilbyde plads til fællesspisning i vores hal eller opholdsstue. Kontakt os og hør mere om mulighederne.  


Fællesarealer

Benyt et af vores fællesarealer, når I skal spise eller hygge med familie og venner. Fællesarealerne er udstyret med griller til fri afbenyttelse. Ønsker I at sidde under overdækning, kan hallen lånes. 


Kiosk - Snacks - Pizza

I vores butik tilbyder vi et udvalg af snacks, drikkevarer, is, kage/slik, souvenirs og lokalt producerede varer. Vi kan også tilbyde take-away pizza. 


Opholdsstue

I vores hyggelige opholdsstue finder du et stort TV m. kabel-tv og Chromecast, poolbord, masser af spil og møblement til større forsamlinger.  


Bibliotek og spil

Har du lyst til at låne en bog eller spille spil, har vi et mini-bibliotek og masser af spil, du kan låne til at fordrive en regnvejrsdag.