+45 86 89 13 55
Ring til os

Book nu
Book nu

Rundfart med Havternen Aarhus


Aarhus Havnerundfart er en familiejet virksomhed, som har til formål at gøre sejlerlivet tilgængeligt for så mange mennesker som muligt. Aarhus Havnerundfart havde sine første sejladser i Aarhus tilbage i 2019. I 2023 udvider Aarhus Havnerundfart med Havternen, som sejler i Aarhus hele året.

Tag derfor med på en oplevelsesrig sejltur på Havternen og oplev Aarhus fra søsiden. Det er en alsidig aktivitet som egner sig godt til alle – store som små. Aarhus Havnerundfart byder på sejlture med spændende fortællinger om det gamle- og nye Aarhus. Fortællingerne krydres med anekdoter og oplevelser, som guiderne har samlet op gennem deres lange erfaring som guider i Aarhus.

Havternen har en passagerkapacitet på 48 personer, hvoraf der er plads til 36 spisende gæster i salonen. Hvis vejret tillader det, kan du opleve Aarhusbugten på dækket, hvor der er en ekstra god udsigt til byen.

I vinterperioden sejler Aarhus Havnerundfart julesejladser med Svanen – bedre kendt som Hjuldamperen. Her kan du opleve et sandt juleeventyr, hvor velkendte juledufte og et smukt juleland er højt prioriteret.

Se billeder: