Birkhede Camping

Kano på Silkeborgsøerne og Gudenåen

Med vores unikke placering lige ud til Knudsø kan vi, som én af de få campingpladser i området, tilbyde faciliteter til kanoture direkte fra pladsen og videre ud på søerne og hele Gudenåen. Således er vi et centralt knudepunkt for sejlads i området, hvilket giver dig en unik mulighed for at tage på udflugter via kano direkte til Himmelbjerget, Ry, Silkeborg eller andre dele af Søhøjlandet.

Om du er til aktive udflugter eller blot ønsker at nyde den idylliske natur fra en kano i Silkeborg, Søhøjlandet og Gudenåen, har vi de passende faciliteter.

Vandaktiviteter for alle

På Birkhede Camping har vi vores egen marina ud til søen, som muliggør mange former for sejlsport og vandaktiviteter for hele familien. Vi har plads til din egen båd på én af vores 60 bådpladser, eller du kan leje en robåd eller kano hos os for på den måde at opleve store dele af den omliggende natur. Du kan desuden prøve kræfter med både kajak, stand-up paddling og windsurfing hos os, så der er rig mulighed for at få plejet den legesyge side på din ferie.

 

Afslappende og aktiv ferie på samme tid

Med vores forskellige vandaktiviteter har du altså mulighed for at kombinere de fredfyldte og afstressende omgivelser med sjov sejlsport eller fiskeri. Birkhede Camping skaber omgivelserne for din aktive og naturskønne ferie.     

Kanoudlejning Silkeborg