Birkhede Camping

Luksustelte fra Vacansoleil

Telte


Lej bungalow-telte fra VacansoleilÆgte camping med fuld komfort 

Alle, som har oplevet et luksus bungalowtelt fra Vacansoleil, ved hvor komfortabelt camping kan være. Her er intet mas eller bøvl med at rejse telt eller slå pløkker i. Ferien starter så snart I ankommer, for alt er gjort klar på forhånd. I kan derfor gå direkte i gang med at nyde ferien og slappe af.

Rigtige senge

Glem alt om at puste luftmadrasser op eller nætter på flade liggeunderlag. Vores bunglaow-telte er udstyret med rigtige senge. Der er soveplads til til to i dobbeltseng i seperat sovekabine og yderligere sengeplads til op til fire personer i den tilstødende kabine.  Alle senge har kraftig affjedring og gode skumgummimadrasser. Alt, I skal  medbringe, er tæpper/dyner, lagner, puder og pudebetræk.

Komplet campingkøkken

Køkkenet i teltet har alt, hvad I behøver for at tilberede mad: Gasapparat med tre blus og  køleskab. Og selvfølgelig gryder, pander, glas, tallerkner, køkkenredskaber, tørrestativ, rengøringsredskaber og affaldsspand. 

Masser af plads og godt interiør 

Et Vacansoleil-bungalowtelt tilbyder plads til hele familien og fast trægulv med gulvtæppe under fødderne. Gulvarealet er 25 m², med en højde på 2,5 m i midten, det gør at I kan stå oprejst stort set alle steder. I alle telte er også indlagt elektricitet og lys. Der er ekstra stik til fx opladning af telefon eller iPad. Naturligvis er sikkerheden i højsædet. Hvert telt har sikring og jordstik.

Campingliv er lig med skønne naturoplevelser

Det dejlige udeliv Camping er en udendørs oplevelse. Alle Vacansoleils telte har derfor et komplet sæt af havemøbler – to borde, fire stole og to positionsstole. Til de solrige sommerdage er teltet også udstyret med parasol.

Book nu!

Al booking af bungalow-telte foregår via vores partner Vacansolei. Følg blot dette link til deres hjemmeside for yderligere oplysninger om priser, ledighed og booking.

 

vacansoleil 

Sæson 2019 / Season: 29.03.19 - 22.09.19

LAVSÆSON / LOW SEASON

     29.03.19 - 29.05.19  + 24.08.19 - 22.09.19
MELLEMSÆSON / MID-SEASON

 

  29.05.19 - 06.07.19 + 03.08.19 - 24.08.19
HØJSÆSON / HIGH SEASON

     06.07.19 - 03.08.19


BESTIL HYTTE

Ring tlf. 8689 1355
eller mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.