+45 86 89 13 55
Ring til os

Book plads
Book plads

Kano- og kajakudlejning


På Birkhede Camping har vi vores egen marina ud til søen, som muliggør mange former for sejlsport og vandaktiviteter for hele familien. Vi har plads til din egen båd på én af vores 60 bådpladser, eller du kan leje en robåd eller kano hos os for på den måde at opleve store dele af den omliggende natur. Du kan desuden prøve kræfter med både kajak, stand-up paddling og windsurfing hos os, så der er rig mulighed for at få plejet den legesyge side på din ferie.

Fra søbredden lidt afsides fra resten af campingpladsen har du mulighed for at fiske i rolige og naturskønne omgivelser. Hvis ikke fiskene vil bide på fra land, kan du også tage en robåd ud på søen for derfra at nyde et par afslappende timer med forhåbentligt en fangst eller to. Husk fiskekort, hvis du vil ud at fiske fra båd. De kan erhverves i receptionen.

Med vores forskellige vandaktiviteter har du altså mulighed for at kombinere de fredfyldte og afstressende omgivelser med sjov sejlsport eller fiskeri. Birkhede Camping skaber omgivelserne for din aktive og naturskønne ferie.

 

 

>>> Flere aktiviteter

Se billeder: