+45 86 89 13 55
Ring til os

Info om Coronavirus


Tryghed først og fremmest

Sæsonen har nu været i gang i snart 2 måneder, og campingpladsen kører næsten som normalt, selv om der stadig er enkelte forholdsregler at tage. 

På Birkhede Camping holder vi os fortsat løbende løbende orienteret om situationen med Coronavirus og følger de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer. Der ud over har vi iværksat en række tiltag for at mindske smitterisikoen.

Der er bl.a. håndsprit / håndsæbe til rådighed i receptionen og servicebygninger på pladsen, og vores rengøringspersonale er ekstra grundige. Vi opfordrer til, at du og din familie er ansvarlige mht. håndhygiejne, og afstand til andre. Husk også: Hvis du har mistanke om, at du er syg eller kan være smittet, bør du forholde dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger og blive hjemme.

 

Forholdsregler og tiltag 

 • Der tillades max. en person ad gangen i receptionen.

 • Max fire personer ad gangen i butikken. Sprit venligst hænderne af i indgangen.

 • Følgende faciliteter lukkes ind til videre: Indendørs legerum og opholdsrum/TV-stue.

 • Max to personer ad gangen i vaskeriet.

 • Max fem personer ad gangen i det ene køkken og seks ad gangen i det andet. 

 • Der er opsat sæbedispensere på alle toiletter, i alle baderum og i alle køkkener, og der er sprit til rådighed til afspritning af overflader. Vi henstiller til, at man vasker hænderne jævnligt. 

 • Alle aktiviteter, turneringer mv. der ikke kan leve op til myndighedernes afstandskrav og kravet om maksimalt 10 personer forsamlet suspenderes for nuværende. Løbeture, MTB-ture og lignende gennemføres dog.

 • Legepladser og boldbane er åbne, men vi henstiller til, at forældre holder opsyn med deres børn og hjælper dem med at opretholde afstand til andre. Husk at der max må forsamles 10 personer ad gangen. Al leg foregår som altid på forældrenes ansvar.

 • Vi sørger for, at kontaktflader rengøres flere gange dagligt.

 • Vi henstiller til, at der kun er en person i toiletbåse og familierum ad gangen. Småbørn dog gerne i følge med voksne.

 • Brug om muligt toilet-, køkken og vaskefaciliteter i campingvognen/hytten/værelset.


Info om swimmingpoolen

Vi har fået myndighedernes tilladelse til at åbne poolen den 21. maj. Vær opmærksom på skiltningen ved indgangen til poolen, da der vil være restriktioner i forhold til, hvor mange der må opholde sig i pool-området. Husk også at holde afstand til andre. 

Info om hoppepuder

Pr. 14.05 har vi fået politiets tilladelse til at åbne for hoppepuderne. Dog må der max være 10 personer ad gangen i området. Af den grund har vi hegnet området af, så der kun er en ind- og udgang. Husk fortsat at holde afstand til hinanden. Vi beder forældre holde øje med deres børn og hjælpe dem med at overholde reglerne.